Pyeongchang 2018

DATAT

09.02 – 25.02

VENDI

Republika e Koresë (KOR)

ATLETËT

2

Përshkrim

Pyeongchang 2018 është edicioni i 23-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 4-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.833 atletë (përfshirë 2 atletë shqiptarë) nga 92 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 102 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 09/03 – 18/03

2018 Pyeongchang

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Erjon Tola Albania

Erjon TOLA

Slalom, Giant Slalom, Super G

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...