Rio 2016

DATAT

05/08 – 21/08

VENDI

Brazili (BRA)

ATLETËT

6

Përshkrim

Rio 2016 është edicioni i 31-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 8-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 11.238 atletë nga 207 vende të ndryshme. Një total prej 39 sportesh u organizuan, të shpërndara në 306 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympic.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 07/09 – 18/09

2016 Rio

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

sidni hoxha albania

Sidni HOXHA

50m Freestyle, 100m Freestyle

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...