Sochi 2014

DATAT

07/02 – 23/02

VENDI

Federata Ruse (RUS)

ATLETËT

2

Përshkrim

Sochi 2014 është edicioni i 22-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 3-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.780 atletë (përfshirë 2 atletë shqiptarë) nga 88 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 88 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 07/03 – 16/03

2014 Sotchi

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...