Tarragona 2018

DATAT

22/06 – 01/07

VENDI

Spanja (ESP)

ATLETËT

41

MEDALJET

đŸ„‡ x1  / đŸ„ˆ x1

PĂ«rshkrim

Tarragona 2018 Ă«shtĂ« edicioni i 18-tĂ« i LojĂ«rave Mesdhetare dhe pjesĂ«marrja e 9-tĂ« pĂ«r ShqipĂ«rinĂ«. Ngjarja mirĂ«priti 4,541 atletĂ« nga 26 kombe tĂ« ndryshme. Gjithsej u organizuan 28 sporte. Nga ky edicion, Triathlon janĂ« shtuar nĂ« programin e LojĂ«rave dhe dy sporte u kthyen nĂ« program: Kuaj dhe Golf. Medaljen e artĂ« e fitoi atletja e AtletikĂ«s Luiza GEGA nĂ« kategorinĂ« 3000 m Steeples (9’27 “73). Medaljen e argjendtĂ« e fitoi atleti i Boksit Krenar ZENELI nĂ« kategorinĂ« nĂ«n 56 kg.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2018 Tarragona

Sportistët tanë

Heronjtë tanë mesdhetarë

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...