Tunis 2001

DATAT

02/09 – 15/09

VENDI

Tunizia (TUN)

ATLETËT

42

MEDALJET

đŸ„ˆ x2

PĂ«rshkrim

Tunis 2001 është edicioni i 14-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 5-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,991 atletë nga 23 vende të ndryshme. U organizuan gjithsej 22 sporte, të shpërndara në 230 ngjarje.
PĂ«r kĂ«tĂ« edicion, nuk kishte asnjĂ« ngjarje tĂ« JanarisĂ«, Zhytjes dhe KalorĂ«sisĂ«. Medaljen e argjendtĂ« e fitoi atleti i peshĂ«ngritjes Ilir KAFARANI nĂ« 85 kg – pastĂ«r dhe hov (me peshĂ« 200 kg)

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

2001 Tunis

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...