Turin 2006

DATAT

10/02 – 26/02

VENDI

Italia (ITA)

ATLETËT

1

Përshkrim

Torino 2006 është edicioni i 20-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e parë për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.508 atletë (përfshirë 1 atlet shqiptar) nga 80 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 84 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 10/03- 19/03

2006 Turin

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Erjon Tola Albania

Erjon TOLA

Slalom, Giant Slalom, Super G

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...