Alpinizmit dhe Turizmit Malor

Prezantimi​

Alpinizmi përfaqëson të gjitha sportet dhe praktikat që lidhen me ngjitjen në mal (ecje nordike, ngjitje shkëmbore, shtigje …).
Sporti i njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Alpinizmit dhe Turizmit Malor (FSHALTM)

Adresë

Rruga ”Liman Kaba”, ish Kompleksi “Dinamo”, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Mr. Jani ZISO
Mr. Ilirjan CULE

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...