Futboll

Prezantimi

Futbolli është një sport me top që luhet në ekipe me 16 atletë (ose 12 atletë për ngjarjen e Grave).
Ky sport është përfaqësuar zyrtarisht në Lojërat Olimpike moderne që nga Lojërat Verore të Parisit në 1900 (dhe Atlanta në 1996 për disiplinën e Grave).

Disiplinat zyrtare:
BURRA : 16 Turne Skuadre
GRA : 12 Turne Skuadre

Federata

Emrin

Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF)

Adresë

Rruga “E Elbasanit”, nr. 9, Tirana, Albania

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Armand DUKA
Z. Ilir SHULKU

ZBULONI LOJËRAT E RADHËS

Sporte të Tjera​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...