Kickboxing

Prezantimi​​

Kikboksi është një sport luftarak ku 2 kundërshtarë luftojnë me një stil boksi. Ndërsa disiplina e kikboksit u shpik në SHBA, Kick Thai boks është rezultat i praktikave ushtarake aziatike dhe stërgjyshore.
Sporti i njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC)

Federation

Emrin

Federata Shqiptare Kick & Thai Boxing (Albanian Kick & Thai Boxing Federation)

Adresë

Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Arbis VJERDHA
Znj. Beta SOKOLI

ZBULONI PROJEKTET TONA​

Sporte të Tjera​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...