Snowboard

Prezantimi

Snowboarding është një sport i rrëshqitjes në dëborë dhe praktikohet në pozicionin e profilit në një bord. Ka 5 ngjarje të ndryshme. Për secilën ngjarje, ne kemi kategorinë e Burrave dhe Grave.
Ky sport ka qenë zyrtarisht në programin e Lojërave Olimpike Dimërore në 1998 Nagano.

Disiplinat zyrtare të Pyeongchang 2018:
Big Air
– Halfpipe
– Parallel Giant Slalom
– Slopestyle
– Snowboard Cross

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Skive (FSHS)

Adresë

Ish Kompleksi “Dinamo”, Rruga ” Liman Kaba”, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

x
x

zbuloni projektet tona

Sporte të Tjera

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...