Special Olympics

Prezantimi​​

Special Olympic është një lëvizje sportive qëllimi i së cilës është të integrojë njerëzit me aftësi të kufizuara intelektuale në botën e sporteve dhe më konkretisht në komunitetin olimpik. Sot ata janë të pranishëm në të gjithë botën dhe ofrojnë më shumë se 30 sporte olimpike për të ndihmuar të rriturit dhe fëmijët të jenë versioni më i mirë i vetvetes. Alsoshtë gjithashtu e mundur që më atletikët të marrin pjesë në gara ndërkombëtare.
Lëvizja e njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar

Federata

Emrin

Special Olympics Albania

Adresë

Rruga Qemal Stafa P. 72 (PALLATET SKY),
Hyrja 1, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

x
x

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...