Sportet Shkollore

Prezantimi​

Sportet shkollore promovojnë praktikimin e sporteve në shkollë dhe në të gjithë botën. Federata Ndërkombëtare e Sporteve Shkollore organizon çdo vit Lojërat e Gjimnazit (verë dhe dimër), Kampionate Shkollore, Lojëra Luftarake Shkollore dhe disa Lojëra Përfshirëse (për fëmijët me aftësi të kufizuara)
Shoqata e njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC)

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Sportit Skollor – FSHSSH

Adresë

Rruga “Liman Kaba”, Parku Olimpik, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Rauf DIMRAJ
Z. Viktor GJONI

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE​

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...