Vrojtuesit e Plazhit

Prezantimi​

“Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje” nuk është vetëm një disiplinë ujore por edhe një disiplinë qytetarie qëllimi i së cilës është të dijë të shpëtojë një person. Kjo disiplinë kërkon të dish të notosh dhe të dish të shpëtosh një person. Ky sport është një disiplinë zyrtare e Lojërave Botërore dhe garat lejojnë rojet e shpëtimit garues të rrisin gjithashtu performancat e tyre.
Sporti i njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC)

Federata

Emrin

Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje”

Adresë

Parku Olimpik “Feti Borova”, Rruga “Liman Kaba”, 1001 Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Erdit GEGA
Z. Genti LASKU

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...