IOC grante për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike

Programi

Ky program, i paguar në 3 faza, lejon NOC-të të marrin pjesë në Lojëra, por edhe të marrin shpërblim pas suksesit të Lojërave.

Para Lojërave: Subvencione për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit për një person për NOC për të marrë pjesë në takimet midis krerëve të misionit dhe Komitetit Organizues të Lojërave (OCOG)

Gjatë Lojërave: Subvencione për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit për disa atletë që marrin pjesë në Lojëra dhe ekipin e tyre.

Pas Lojërave: Grantet paguan për pjesëmarrjen dhe pjesëmarrjen në suksesin e Lojërave.

Bursat Olimpike
Paris 2024

 
Bursistët Olimpistë Meshkuj
Nr. Emër/Mbiemër Sporti Shuma Gjinia
1 Izmir Smajlaj Atletike 1100 $ M
2 Mikel Demiri Çiklizëm 900 $ M
3 Alban Beqiri Boks 700 $ M
4 Matvei Petrov Gjimnastikë Artistike 700 $ M
5 Indrit Cullhaj Judo 700 $ M
6 Bajram Sina Mundje 700 $ M
Bursistet Olimpiste Femra
Nr. Emër/Mbiemër Sporti Shuma Gjinia
1 Luiza Gega Atletike 1200 $ F
2 Kristina Anxhara Qitje 800 $ F
3 Liridona Rexhaj Pingpong 400 $ F
4 Erisa Brahimaj Judo 300 $ F

Kontaktet e IOC

Presidenti
Z. Thomas BACH, që nga 10 shtatori 2013

Adresa
Château de Vidy – C.P. 356 – CH-1007 Lausanne/Switzerland
Tel. + 41 21 621 61 11 – Fax + 41 21 621 62 16

Programet e Tjera

Lajme

më shumë rreth solidaritetit olimpik

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...