Ekipi i KOKSH

Z. Fidel Ylli

President

Z. Gerti Shima

Sekretar i Përgjithshëm

Anetaret e Stafit

merita

Znj. Merita GURAZIU

Pergjegjese e Finances

Luna Methasani

Znj. Luna Methasani

MARKETING & Mardhenie me nderkombetaret dhe median

Znj. Ingrid Jegeni

Asistente Ekzekutive

Znj. Kristina Anxhara

Menaxhere Projekti

Z. Luan BEKA

Pergjegjes logjistike

Lajme

MË SHUMË RRETH KOKSH

Të reja, 16 gusht

Xhudoja mbyll aventurën në “Konya 2021”. Erson Ramaj, i cili...

MË SHUMË RRETH...

Le të prezantojmë Ekipin Kombëtar të Komitetit Olimpik. Ju gjithashtu mund të gjeni kontaktin e tyre nëse keni nevojë për informacion të mëtejshëm në lidhje me NOC dhe misionet e tij.