Programet Kontinentale

Programet kontinetale u ofrojne NOCeve te drejten e ndihmes TEKNIKE, FINANCIARE dhe ADMINISTRATIVE, qe i drejtohet nevojave specifike dhe prioritetet e NOCeve ne ate kontinent, u bashkangjiten  programeve te ofruara ne nivel boteror, dhe jane te administruara nga zyra e seciles Shoqate Kontinentale Olimpike.

 

Këto programe plotësojnë ndihmën e ofruar për Programet Botërore dhe varen nga veçantia e secilit kontinent. Këto ndihma korrespondojnë më ngushtë me realitetet në terren: këto ndihma u shpërndahen secilës NOC sipas veprimit dhe aktiviteteve të tyre të zhvillimit në nivelin lokal.

ANOCA – Shoqata e Komiteteve Olimpike Kombetare te Afrikes
EOC – Komitetet Olimpike Europiane
OCA – Keshilli Olimpik i Azise
ONOC – Komitetet olimpike Kombetare te Oqeanise
PANAMSPORTS – Organizata Sportive Pan Amerikane

Shoqatat Kontinentale

Shoqata e Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC)

Presidenti: Nënkryetari i parë, Z. Robin Mitchell, merr rolin e presidentit të përkohshëm.
Sekretari i Përgjithshëm: Znj Gunilla LINDBERG

Adresë : 4 Chemin des Charmettes, 1003 Lausanne, Suisse 
Phone: +41 21 321 52 60 / Fax: +41 21 321 52 61
E-mail: info@anocolympic.org

Programet e Tjera

Lajme

më shumë rreth solidaritetit olimpik

MË SHUMË RRETH...