Sistemi i Kualifikimit te Lojerave Europiane Minsk 2019

SISTEMI I KUALIFIKIMIT TE SPORTEVE PER LOJERAT EUROPIANE MINSK 2019 MINSK 2019 – Archery Qualification  MINSK 2019 – Athletics Qualification  MINSK 2019 – Badminton Qualification  MINSK 2019 – Basketball Qualification  MINSK 2019 – Beach Soccer  MINSK 2019 – Boxing Qualification  MINSK 2019 – Canoe Sprint Qualification  MINSK 2019 – Cycling Qualification  MINSK 2019 – Gymnastics […]

Te dhenat per pjesemarresit ne Lojerat Europiane “Baku 2015”

Njoftim per pjesemarresit ne Lojerat I-ra Europiane “Baku 2015” Ju informojme se KOKSH ka pregatitur formularet e meposhtem online te cilet duhet te plotesohen me te dhena nga sportistet dhe nga trajneret qe do te marrin pjese ne Lojera. Keto te dhena kerkohen nga Komiteti Organizator i i Lojerave si dhe do te perdoren per botimin e broshures perfaqesuese […]

Teste Doping perpara vajtjes ne Baku 2015

Sot ne date 8 Maj 2015, ne prag te pjesemarrjes se Shqiperise ne Lojerat Europiane “Baku 2015”, KOKSH i ka kerkuar  Komisionit Kombetar Antidoping qe funksionon brenda Ministrise se Arsimit dhe Sporteve qe te kryeje 6 teste per sportistet qe do te marrin pjese ne keto Lojera. KOKSH i ka paraqitur lisen e Ekipit pjesemarres dhe perzgjedhja e sportisteve do te […]

Edicioni i pare i Lojrave Europiane

  Fakte teknike te sporteve ne te cilat do te marre pjese Shqiperia ne Lojrat Europiane Aquatics – Swimming Factsheet – / NOT Athletics factsheet-  / ATLETIKE  Boxing factsheet – BOKS Cycling – Road factsheet – / CIKLIZEM Judo factsheet – /  XHUDO  Karate factsheet – / KARATE Shooting factsheet – / QITJE Taekwondo.factsheet – / TAEKWONDO Wrestling factsheet – / MUNDJE   Sistemi […]