Ceremonia e Mireseardhjes ne Fshatin Olimpik “Sochi 2014” per Ekipin Olimpik Shqiptar

Sot ne Fshatin Olimpik te Lojrave Olimpike Dimerore “Sochi 2014”, Kyretari i bashkise se Fshatit Olimpik Elena Isinbaeva i uroi mireseardhjen Ekipit Olimpik Shqiptar dhe ne nder te Ekipit ne nje ceremoni te posacme ngrit flamuri Shqiptar i cili simbolizon mireseardhjen dhe qendrimin e Ekipit Olimpik Shqiptar ne fshatin Olimpik. Ne perfundim te ceremonise, sic eshte tashme zakon, perfaqesuesit e vendeve pjesemarrese nenshkruajne ne Murin e Paqes (armepushimit) te cilet zotohen qe gjate periudhes se lojrave do te mbizoteroje paqja ose quajtur ndryshe “Armepushimi Olimpik”.

 welcome3

welcome1

wall-693X520

Print Friendly

Comments are closed.