Dita Olimpike ALBANIA 2016

Edhe Shqiperia si gjithe Levizja Olimpike sot feston DITEN OLIMPIKE . Konceptet Leviz , Meso, Zbulo jane njohur dhe realzuar nga te gjitha shkollat e vendit qe realizuan Javet Olimpike ne shkolla. Suksesi kesaj dite ishte te mesojm te behemi aktiv dhe te perfitojme te gjitha dobite qe sjell sporti per nje jete te shendetshme , nje jete sociale me te mire dhe aktiv ne cdo aspekt

 

posteri-javet

Print Friendly

Comments are closed.