FORUMI i 1-rë i ASMC

Ne kuader Kurseve te Administratoreve dhe Menaxhereve Sportive te organizuara nga KOKSH ne vite,  si pjese e planit te ngritjes dhe zhvillimit te burimeve njerezore ne fushen e sportit nepermjet:

  • KOMPAS (Kursi Olimpik i Menaxhimit dhe Administrimit Sportiv) dhe
  • ASMC (Kursi i Avancuar per Menaxhimin Sportiv)

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar do te organizoje Forumin e pare  si pjese e vazhdimesise se kontributit dhe vlerave qe percon rrjeti i te diplomuarve ne keto kurse.

KOKSH fton te gjithe te diplomuarit ne Kurset e KOMPAS dhe ASMC te klikojne ne linkun me poshte dhe te konfirmojne pjesemarrjen e ne Forum.  http://goo.gl/forms/4JezXkVzTB

Forumi 1 i ASMC

 

Print Friendly

Comments are closed.