“HeforShe in Sport”

Ne informacionet e publikuara nga Komitetit Olimpik Nderkombetar eshte pasqyruar dhe aktiviteti “HeforShe” i organizuar nga KOKSH , date 5 nentor 2015 , ne shkollen “Feti Vogli” Baldushk.

1150english_Page_07

 

 

 

 

Print Friendly

Comments are closed.