KOKSH – Simbol Mirenjohjeje per Raiffeisen Bank

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar perfaqesuer nga Sekretari i Pergjithshem Stavri Bello dhe anetaret e Komitetit Ekzekutiv, ne prezence te stafit organizoi sot ne nje takim jo formal ne zyrat e CEO te Raiffeisen Bank Albania dorezimin e simbolit te Mirenjohjes co-Sponsorit  gjeneral te KOKSH me dedikimin:

Mirenjohje per kontributin e dhene ne mbershtetje te pjesemarrjes se Ekipit Olimpik Shqiptar ne Lojrat Olimpike “Londer 2012”.

Ky simbol iu dorezua z. Christian Canacaris, CEO Raiffeisen Bank Albania i cili u shpreh shume i kenaqur nga bashkepunimi me KOKSH pergjate periudhes 2011-2012 dhe premtoi per bashkepunimin ne vijim duke mbeshtetur KOKSH ne aktivitetet te tjera te Levizjes Olimpike dhe Sportive Shqiptare.

 

Print Friendly

Comments are closed.