NJOFTIM 3

NJOFTIM 3

CDO AGJENSIE UDHETIMI TE INTERESUAR

Lutemi na paraqisni ofertën tuaj më të mirë për bileta udhëtimi vajtje-ardhje Tiranë-Londër, për personat përbërës të delegacionit që do të udhëtojnë për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike “Londër 2012”.

Oferta kërkohet për datat e udhëtimit të nisjes dhe të kthimit të ekipit të cilat janë fleksibël sipas datave në kllapa:

1 person, nisja 16 Korrik , kthimi 13 (14) Gusht 2012 , economic class

17 persona, nisja 18,(19,20) Korrik , kthimi 13 (14) Gusht 2012 , economic class

Fluturimet duhet të jenë me destinacion në Aeroportin Heathrow, Londër.

Oferta kërkohet brenda datës 15.04.2012
Kontaktet tona :

Tel: 00355 4 2235249
Fax: 00355 4 2240565
E-mail: secretariat@nocalbania.org.al
Postë: Rruga Muhamet Gjollesha, Sheshi ”Mustafa Q. Ataturk”, ish 21 Dhjetori, Tiranë
Print Friendly

Comments are closed.