Titullaret e KOKSH, pritje per Ismail Keta, tre here kampionin e botes ne Kik Boks

IMG_8273Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani dhe Sek.Pergjithshem z. Stavri Bello, ofruan nje pritje ne KOKSH per Ismail Keta, tre here kampion i botes ne sportin e Kik boksit.

z. Bezhani shprehu vleresimin per angazhimin e tij sportiv dhe imazhit te Shqiperise neper bote me rezultatet e marra si dhe nje kontribues per rritjen e krenarise kombetare te te gjithe shqiptareve kudo qe jane neper bote. Gjithashtu z. Keta mund te identifikohet edhe si nje nga promovuesit e velrave sportive ku nderthuren mjaft mire cilesite e forces, vullnetit dhe karakterit, respektit dhe bindjes se rregullave, motivimit dhe inkurajimit. 

Me kete rast, z. Bezhani i dorezoi certifikaten e mirenjohejes nga KOKSH me kete motivacion:

I jepet z. ISMAIL KETA

mirënjohje dhe vlerësim për rezultatet e arritura ndërkombtarisht në sportin e Kick Boxing si dhe kontributin e dhënë në rritjen e krenarisë kombëtare. 

IMG_8279

Print Friendly

Comments are closed.