Bari 1997

DATAT

13/06 – 25/06

VENDI

Italia (ITA)

ATLETËT

108

MEDALJET

🥈 x1  / 🥉 x1

Përshkrim

Bari 1997 është edicioni i 13-të i Lojërave Mesdhetare dhe pjesëmarrja e 4-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2,956 atletë nga 21 vende të ndryshme. Një total prej 25 sportesh u organizuan, të shpërndara në 234 ngjarje.
Për këtë edicion, një sport i është shtuar programit të Lojërave: Lojë me birila (nuk kishte asnjë ngjarje me hark për këtë edicion). Medaljen e argjendtë e fitoi atleti i mundjes Ndue NJEBZA në kategorinë e stilit të lirë 97 kg; dhe medaljen e bronztë e fitoi sportisti i boksit Edmond HOXHA në kategorinë 81 kg.

Më shumë informacion në lidhje me rezultatet e Lojërave: www.cijm.org

1997 Bari

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...