Buenos Aires 2018

DATAT

06/10 – 18/10

VENDI

Argjentina (ARG)

ATLETËT

5

Përshkrim

Buenos Aires 2018 është edicioni i 3-të i Lojërave Olimpike Verore të Rinjve. Ngjarja mirëpriti 4.000 atletë nga 206 vende të ndryshme. Një total prej 32 sportesh u organizuan, të shpërndara në 239 ngjarje. Atë vit, katër sporte u shtuan në programin e Lojërave Olimpike Rinore: vallëzimi i shpejtë, patinazh me shpejtësi, ngjitje sportive dhe karate.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org

buenos aires 2018

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë !

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË...