Tokyo 2020

DATAT

23/07/2021 – 08/08/2021

VENDI

Japonia (JAP)

ATLETËT

x

Përshkrim

Tokyo 2020 do të jetë edicioni i 32-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 9-të për Shqipërinë. Lojërat Tokyo 2020 duhet të mirëpresin sporte të reja: Baseball / Softball, Karate, Skateboarding, Sport ngjitje dhe Surfing.
* Për shkak të situatës pandemike Covid-19 në vitin 2020, Lojërat Olimpike shtyhen për herë të parë. Tokyo 2020 do të zhvillohet më 21 korrik 2021 *
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.tokyo2020.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 24/08/2021 – 05/09/2021

2020 Tokyo

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

MË SHUMË RRETH...