Vancouver 2010

DATAT

12/02 – 28/02

VENDI

Kanada (CAN)

ATLETËT

1

Përshkrim

Vancouver 2010 është edicioni i 21-të i Lojërave Olimpike Dimërore dhe pjesëmarrja e 2-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 2.566 atletë (përfshirë 1 atlet shqiptar) nga 82 vende të ndryshme. Një total prej 15 sportesh u organizuan, të shpërndara në 86 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 12/03 – 21/03

2010 Vancouver

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...