Archive for April, 2021

Shpallja e listes se Anetareve dhe Kandidateve nga KVE

Te nderuar Anetare te KOKSH,Ne vazhdim te procedurave per organizimin e Asamblese Zgjedhore te KOKSH ne 17 Prill, 2021, bashkengjitur do te gjeni dy lista, NJE qe reflekton statusin e dokumentacionit te sjelle nga cdo Organizate Sportive (sipas perkufizimit ne Statut) dhe NJE qe reflekton statusin e dokumentacionit te sjelle per secilin kandidat ne gare ne kete Asamble.  Sipas […]

Komisioni i Verifikimit dhe Etikes

Komisioni i Verifikimeve dhe i Etikës eshte nje nga organet e KOKSH, i pavarur dhe qe zgjidhet nga Anetaret e Asamblese se KOKSH. Ky organ eshte zgjedhur per here te pare ne Asamblene e Pergjithshme te 23-të e Jashtëzakonshme e KOKSH në 10.01.2021, si pjesë Statutit te ri te miratuar po ne kete Asamble. Anetaret […]

6 Prill 2021, festimet në Ditën Botërore të Sportit për Zhvillim dhe Paqe

Shqipëria ka festuar Ditën Botërore të Sportit për Zhvillim dhe Paqe, duke u bëre pjesë e fushatës globale #WhiteCard në 6 prill 2021, nën drejtimin dhe monitorimin e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar. Olimpistë, sportistë, trajnerë , gazetarë, drejtues të Federatave por edhe nxënës të shkollave u bënë pjesë e manifestimeve duke ngritur kartonin e bardhë […]

Calja, me dy medalje ne Europianin e Peshengrtjes

Peshëngritësi Briken Calja është ndarë me medalje argjendi në shtytje dhe bronzi në dygarësh në një kampionat super konkurues në Rusi! Ju rikujtojmë që Briken Calja mbështetet me Bursë nga KOKSH dhe është shumë pranë zyrtarizimit nga Federata Botërore si pjesëmarrës në Lojerat Olimpike @tokyo2020 Suksese të mëtejshme Briken!

#WhiteCard 2021 – Fushata ne kuder te Dita Nderkombetare e Sportit per Zhvillim dhe Paqe

📢 Ne kuader te 6 Prill, Dites Nderkombetare te Sportit per Zhvillim dhe Paqe, kemi kenaqesine tju ftojme te beheni pjese e fushates digjitale te @peaceandsport per vitin 2021 #WhiteCard Kete vit, fushata konsiston ne percjelljen e nje mesazhi apo rrefimin shkurtimisht te historise sesi sporti ka permiresuar jeten tuaj. ✅Si mund te behesh pjese […]

Njoftim

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, bazuar në Statutin e tij, Kreu V, Neni 16 pika 3, kërkon auditues të pavarur për auditimin e veprimtarisë financiare të KOKSH. Audituesi i pavarur mund të jetë ekpert kontabël i miratuar ose shoqëri audituese. Personat/ shoqëritë e interesuara mund të paraqesin shprehjen e interesit duke përfshirë: Profil të Ekspertit/ Shoqërisë […]