London 2012

DATAT

27/07- 12/08

VENDI

Britania e Madhe (GBR)

ATLETËT

10

Përshkrim

London 2012 është edicioni i 30-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 7-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 10.568 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 36 sportesh u organizuan, të shpërndara në 302 ngjarje.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.londonolympics2012.com
Datat e Lojërave Paraolimpike: 29/08 – 09/09

london 2012

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

Call for Application

ENHANCING THE SKILLS OF SPORT ADMINISTRATORS THROUGH INTERNATIONAL LEARNING MOBILITY...