Teqball

Prezantimi​​

Teqball është një disiplinë e re sportive e krijuar nga dy tifozë hungarezë të futbollit dhe mund të konsiderohet si një përzierje e futbollit dhe pingpongut. Qëllimi i këtij sporti është të kërcejë topin në një tryezë ping-pongu, pa e prekur me krahë dhe duar dhe natyrisht pa e rënë. Teqball mund të luhet me 2 ose 4 lojtarë (në ekipe me nga 2).
Sporti nuk njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC)

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Teqball

Adresë

Rruga Pinari, Xhamia Selita e Vjeter, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Ardian CANI
Z. Redi JUPI

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE