Bilardos

Prezantimi​​

Bilardo është një term që përfshin 3 sporte të ndryshme: Pishinë (Pool), Carom dhe Snooker. Në Shqipëri, praktika e Snooker është më e përhapura.
Sporti i njohur nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Snookerit (Albanian Snooker Federation)

Adresë

Rruga Thoma Filipeu, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Mr. Ogert SHKREPA
Mr. Bledar ZEQIRI

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...