Rafting

Prezantimi​

Rafting është një sport i rrëshqitjes në ujë qëllimi i të cilit është, me ndihmën e një trap dhe vozisësh të fryrë, të zbresë rrymat e shpejta si një ekip.
Sporti nuk njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC)

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Rafting

Adresë

Lagja “Mangalem”, Rr. “Xhymyrteka”, God. Nr.1 5001, Berat

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Zamo SPATHARA
x

ZBULONI PROJEKTET TONA

Sporte të Tjera​​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

MË SHUMË RRETH...