Beijing 2008

DATAT

08/08 – 24/08

VENDI

Republika Popullore e Kinës (CHN)

ATLETËT

11

Përshkrim

Pekini 2008 është edicioni i 29-të i Lojërave Olimpike Verore dhe pjesëmarrja e 6-të për Shqipërinë. Ngjarja mirëpriti 10.942 atletë nga 204 vende të ndryshme. Një total prej 41 sportesh u organizuan, të shpërndara në 302 ngjarje. Atë vit, dy sporte të reja u shtuan në programin Olimpik: not në maratonë 10 km dhe BMX.
Më shumë informacion në lidhje me Lojërat: www.olympics.org
Datat e Lojërave Paraolimpike: 06/09 – 17/09

2008 Beijing

Sportistët tanë

le të shkojmë në Olimpiadë!

Bëhuni një partner olimpik

Lajme

Më shumë rreth lojërave

Call for Application

ENHANCING THE SKILLS OF SPORT ADMINISTRATORS THROUGH INTERNATIONAL LEARNING MOBILITY...