Volejboll

Prezantimi

Volejbolli është një sport me top që luhet në një fushë drejtkëndëshe të ndarë nga një rrjetë dhe në 2 skuadra me 6 sportistë.
Ky sport ishte i pranishëm që nga Lojërat Olimpike Verore të Tokios në 1964.

Disiplinat zyrtare:
BURRA: 12 Turne Ekipesh
GRA: 12 Turne Ekipesh

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Volejbollit (FSHV)

Adresë

Rruga “Liman Kaba”, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Erlind PELLUMBI
Z. Albens VOKOPOLA

zbuloni projektet tona

Sporte të Tjera

Le të eksplorojmë pasionin tuaj të ardhshëm!

Lajme

Më shumë rreth sporteve

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...