Çiklizëm

Prezantimi​

Çiklizmi ka 4 disiplina të ndryshme në programin e Lojërave Olimpike. Për secilën ngjarje, ne kemi kurse për burra dhe gra (jo të përziera).
Ne mund ta shohim këtë sport që nga fillimi i Lojërave Olimpike Moderne në 1896.

Disiplinat zyrtare:
Çiklizëm BMX : Race,  BMX Freestyle Park (disiplina e re për Tokyo 2020)
Çiklizëm Mountain Bike : Cross-Country
Çiklizëm Road : Individual Time Trial, Road Race
Çiklizëm Track : Keirin, Omnium, Sprint, Team Pursuit, Team Sprint, Madison (disiplina e re për Tokyo 2020)

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Çiklizmit (FSHC)

Adresë

Rruga Liman Kaba, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Mr. Skënder ANXHAKU
Mr. Alfred TAHIRAJ

zbuloni lojërat e radhës

Sporte të Tjera​

LE TË EKSPLOROJMË PASIONIN TUAJ TË ARDHSHËM!

Lajme

MË SHUMË RRETH SPORTEVE

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...