Not artistik

Prezantimi

Noti artistik është një sport i ri që ndërthur aftësitë e akrobacisë në ujë dhe muzikës. Ka vetëm 2 ngjarje në programin Olimpik. Alsoshtë gjithashtu një nga 2 sportet ekskluzivisht femra në Olimpiadë (me gjimnastikë ritmike).
Ky sport ka qenë në programin olimpik që nga Lojërat Olimpike Verore të Los Anxhelosit në 1984.

Disiplinat zyrtare:
– Duet
– Ekipi

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Notit (FSHN)

Adresë

Rruga “Liman Kaba”
Kompleksi Sportiv Dinamo, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Agim ÇIRAKU
Znj. Suela HAXHIJA

zbuloni projektet tona

Sporte të Tjera

Le të eksplorojmë pasionin tuaj të ardhshëm!

Lajme

Më shumë rreth sporteve

S2ABC Project

Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH z.Gerti Shima, Kordinatore e Federatave...

MË SHUMË RRETH...