Qitje

Prezantimi

Qitja është një sport preciz i cili ndahet në 3 grupe: pushkë, pistoletë dhe armë gjahu.
Ky sport ka qenë zyrtarisht në programin e Lojërave Olimpike Verore që nga fillimi në 1896.

Disiplinat zyrtare:

Qitje (BURRA)
10m Air Pistol, 10m Air Rifle,
25m Rapid Fire Pistol
50m Pistol, 50m Rifle 3 positions, 50m Rifle Prone
Double Trap, Skeet, Trap

Qitje (GRA)
10m Air Pistol, 10m Air Rifle,
25m Pistol
50m Rifle 3 positions
Skeet, Trap

Federata

Emrin

Federata Shqiptare e Qitjes Sportive (FSHQ)

Adresë

Ish Kompleksi “Dinamo”,
Rruga ” Liman Kaba”, Tirana

President
Sekretar i Përgjithshëm

Z. Stefan RRUFA
Znj. Enkelejda CAUSHI

ZBULONI LOJËRAT E RADHËS

Sporte të Tjera

Le të eksplorojmë pasionin tuaj të ardhshëm!

Lajme

Më shumë rreth sporteve

MË SHUMË RRETH...